apa nyt

Hold dig opdateret med, hvad der sker på apa

Så nærmer julen sig og dermed afslutningen på endnu et år. Det har været et spændende efterår på apa med nogle gode og meget velbesøgte debatarrangementer – tak til jer, som deltog og bidrog med jeres synspunkter, spørgsmål og egne erfaringer. VI vil i det nye år stræbe efter flere aktuelle og vedrørende debatter, så følg med på vores hjemmeside, facebook og instagram.

Der har også været nye holdtyper på programmet her i efteråret, bl.a. FÆDRErummet og Midtlivsyoga.

FÆDRErummet er for fædre, som har oplevet det mere vanskeligt at blive far end forventet, og som gerne vil have mere engagement og agere mere hensigtsmæssigt i farrollen. Der findes ikke mange tilbud til denne målgruppe, hverken private eller offentlige, så det vil vi nu gøre noget ved på apa!
Vi har netop afsluttet den første gruppe, og den næste starter tirsdag den 3. december kl. 16 – 18. Vi mødes i alt seks gange hver anden uge, og der er plads til at dele tanker, udfordringer og følelser.  Kender du en far, som du mener vil have gavn af samtaler med andre fædre i samme situation og ledet af familieterapeut Torben Pedersen Skovby, så bring gerne det gode budskab videre.

Midtlivsyoga er for dig kvinde, der er midt i livet, og som gerne vil dyrke yoga – også selvom du aldrig har prøvet det. før. Flere undersøgelser viser, at yoga kan få dig lettere gennem overgangsalderen, og bl.a. hjælpe dig med acceptere de forandringer, som du mærker samt skabe en bedre balance i din krop og i dine hormoner. Prøvetime er mulig på dette hold, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at kaste dig ud i det.

Og ellers er der jo alle de andre gode, gamle holdtyper – du kan jo nærmest gå på et hold på apa gennem hele livet - så kig i menuen ovenfor, om der ikke skulle der være et, der passer til, hvor DU er lige nu. Og husk, at vi altid er parate til at guide dig i den rigtige retning. Skulle det vise sig, at det ikke er noget for dig alligevel, finder vi en løsning.


VELKOMMEN PÅ apa.

26. november 2019