apa nyt

Hold dig opdateret med, hvad der sker på apa

Så er efterårsferien på apa slut, og vi er klar til at fortsætte aktiviteterne i huset. Vi håber, at de af vores deltagere, som har været så heldige at have fri, har nydt det – vejret har jo i hvert fald gjort sit til, at vi kunne få masser af frisk luft.

Vores underviser og ammerådgiver Rikke Venøbo har afholdt det første foredrag i vores række af ”Ammeliv – kom godt fra start”, og deltagerne gik glade der fra. Vi planlægger at holde disse foredrag løbende, så nåede du det ikke første gang, er der mulighed allerede mandag den 22. oktober kl. 18.30.

I denne uge - uge 43 – starter vi også en ny omgang både rytmik og motorik i Ørestaden – der er hold fra 3 måneder efter fødslen. Hvis du er i tvivl om indplacering på hold, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3526 0011.

Onsdag den 5. december får vi besøg af Imran Rashid, som netop har udgivet bogen ”SLUK – Kunsten at overleve i en digital verden”. Imran Rashid vil holde et oplæg om, hvordan vi som mennesker og samfund kan omfavne digitaliseringens muligheder og ”trusler” samt lægge op til debat og dialog med tilhørerne.

Husk også vores barselscaféer i samarbejde med Miljøpunkt Østerport. Disse arrangementer er gratis og behandler forskellige aktuelle emner for småbørnsforældre.

22. oktober 2018