apa nyt

image description

Hold dig opdateret med, hvad der sker på apa

Et nyt år er startet, og her på apa er vi i fuld gang igen efter en dejlig lang jule- og nytårsferie. Vi går ikke ind for nytårsforsætter, som ofte er svære at holde, men skulle du alligevel have lyst til at starte på nyt kapitel i 2020 i form af mere bevægelse, så er apa et godt sted at starte.

Vi har i mange år haft yogahold for gravide, men der har samtidig været efterspørgsel på yogahold for alle – både mænd og kvinder, så det har vi nu gjort noget ved! Her i januar starter vi to yogahold: Hatha-yoga og  Midtlivs-yoga, Midtlivsyoga er tilpasset kvinder i overgangsalderen og de gener, det nu en gang kan medføre. Yoga kan hjælpe dig til en bedre balance i din krop og dine hormoner, og dermed give dig en bedre hverdag. Se mere her.

Hatha-yoga er for alle, kvinder, mænd, unge og ældre, og har du aldrig prøvet yoga før, er dette også timen for dig. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, kun en lyst til fordybelse, gode stræk og enkle øvelser. Du finder mere om Hatha-yoga her.

Fysio Flow har vi haft på programmet i over et år nu. Fysio Flow er en anden blid træningsform, som smidiggør dit bindevæv og aktiverer kroppens ro- og hvilesystem, så du får større bevægefrihed og oplever mindre stivhed i dine led og færre smerter. Der arbejdes i små, bouncende bevægelser, og vi laver mobilitetsøvelser for hele kroppen – se mere om Fysio Flow her.

Efter vinterferien, som holdes i uge 7 på apa, sætter vi hver mandag gang i huset med et Familietræningshold for 5 – 7 årige børn og deres forældre eller bedsteforældre. Her får både barn og voksen bevæget sig og med mulighed for masser af sved på panden. Kom til en sjov time med dit barn og få rørt hele kroppen med en legende tilgang og slut af med en afspænding, som er godt for både krop og sjæl hos store og små. Tilmeld jer Familietræning her.

Er dit barn lidt yngre og har I mere tid i weekenden, kan du kaste et blik på vores Familiegymnastikhold om lørdagen – her er hold fra 1 – 4 år.

Og som altid…….. tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores mange hold - ring på 3526 0011.

08.01.2020