apa nyt

Hold dig opdateret med, hvad der sker på apa

Nedtællingen til juleaften er i gang – en uge tilbage! Vi håber, at alle vore tidligere, nuværende og kommende deltagere får en rigtig dejlig jul og et forrygende nytår. Vi håber, at der bliver tid til både fornøjeligheder og masser af afslapning og ”unyttigheder”.

På apa fortsætter vi fuld af energi ind i 2019, og glæder os over et aktivt 2018, der bl.a. bød på ny skoleleder på apa – Louise Jægersborg, som også har været underviser hos os i mange år. Du er altid velkommen til at kontakte Louise på lj@apa.dk, hvis du har noget på hjerte, f.eks. forslag til aktiviteter, ris, ros eller noget helt fjerde.

Det forgangne år var også året, hvor vi igangsatte vores foredrag om amning - ”Det gode ammeliv” - med vores underviser og ammevejleder Rikke Venøbo. Foredraget henvender sig til gravide og andre interesserede, der gerne vil have gode råd og vejledning til at komme godt i gang med at amme. Det næste foredrag finder sted onsdag den 9. januar 2019 kl. 15.50 – 17.20, og du kan læse mere og tilmelde dig her.

Men alt på apa er jo ikke kun for gravide og nybagte mødre. Du finder også motionshold for m/k både mandag, tirsdag og torsdag aften samt lørdag morgen, hvor der trænes flittigt, men hvor du også bliver en del af et godt fællesskab med fast mødetid en gang om ugen. Se alle vores trænings- og afspændingshold her. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 3526 0011, hvis du er tvivl om, hvilket hold, der er egnet for dig.

Og så lidt praktisk information: apa holder lukket for undervisning fra den 23. december 2018 og til og med den 1. januar 2019. Kontoret vil være åbent den 28. december, og der må forventes lidt længere svartid på henvendelser i perioden.

Til slut: du kan stadig nå at være med i vores adventskonkurrence på Facebook – følg apa’s side, find konkurrenceopslaget og svar på spørgsmålet. Der er en plads til én dansk krone på et af vores aftenmotionshold på højkant. www.facebook.com/apakbh

 

17. december 2018