apa nyt

Hold dig opdateret med, hvad der sker på apa

apa holder Familiefestival lørdag den 4. maj fra kl. 13 – 16. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, så I ikke går glip af denne begivenhed! Der vil være mulighed for smagsprøver på nogle af vores hold, bl.a. babyrytmik, familiegymnastik og motionshold. Prøv også en af vores workshops om børns søvn og bæreseler, og tag endelig bedsteforældrene med, for de får mulighed for et rum, hvor de bliver guidet i, hvordan de kan tumle og lege med børnebørnene. Hele eftermiddagen er der indrettet et legerum, hvor ungerne og tumleglade forældre kan fornøje sig.

MEN – der kommer snart meget mere information her på hjemmesiden, så hold øje med os!

Du skal også se vores nye apa-film. Den præsenterer på fin vis vores forskellige tilbud, og hvad vi står for, og du kan høre, hvad nogle af vores deltagere siger om os. Klik her for at se filmen.

Husk også vores foredrag onsdag den 8. maj 2019 kl. 09.30, hvor Else Buhl inviterer til et oplæg omkring måltider i familien. ”Kom – vi skal spise” handler om, HVORDAN vi spiser sammen med børnene, ikke HVAD vi spiser. Så har I udfordringer ved spisetid og oplever urolige børn, der ikke vil spise, så meld jer til her.

3. april 2019