apa nyt

Hold dig opdateret med, hvad der sker på apa

Velkommen til en ny sæson på apa. Vi håber, at du har nydt sommeren og fået ladet op. Er det tid til at komme i gang med at træne, så skulle du kigge på vores mange forskellige holdtyper – der er f.eks. noget for dig, som vil have gang i den med inspiration fra dansens verden hos Eva Bernhardt, og er du til knap så meget hopperi og drejen rundt, så kunne et af vores mandagshold måske være sagen. Her får du god, varieret træning hos Julie Grøndahl – sved på panden, styrketræning og afspænding – en god måde at starte ugen på. Mandag finder du desuden FysioFlow på programmet. FysioFlow er en nyere dansk træningsmetode til dig, som ofte har en stiv og øm krop. FysioFlow smidiggør dit bindevæv og aktiverer din krops ro- og hvilesystem, så du får større bevægefrihed og færre smerter.

Er du gravid og psykisk sårbar, har vi et nyt tiltag: fødselsforberedelseshold med færre deltagere og særlige hensyn til individuelle behov. Her får du i trygge rammer både fysisk træning, vidensformidling og rum og plads til at dele tanker og forventninger. Holdstart er den 27. august. Er du i tvivl, om denne holdtype er for dig, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf. 3526 0011.

Tilmeldingerne til vores familiegymnastik og babysvømningshold er i fuld gang, så skynd jer at reservere en plads. Husk at du altid kan få refunderet kursusgebyret, hvis du afmelder dig senest en uge før holdstart, hvis der pludselig opstår en situation, der gør, at du ikke kan deltage alligevel.

Vi glæder os til at byde velkommen på apa.

5. august 2019