Online undervisning

Nu er det muligt at tilmelde sig hold i apa's virtuelle verden!

I foråret 2020 under nedlukningen af samfundet afholdt vi vores fødselsforberedelses- og efterfødselsforløb online. Vi har nu evalueret de gennemførte forløb, og har fået fine tilbagemeldinger. Derfor tilbyder vi nu igen online fødselsforberedelse for førstegangsfødende.


Find det online hold, der passer dig
Klik på den enkelte holdtype i menuen til venstre for mere information. ONLINE fødselsforberedelse for flergangsfødende vil følge i løbet af kort tid.


Det tekniske
Undervisningen foregår via Zoom, som kan downloades gratis til din PC, tablet eller telefon. Inden holdstart vil du på email modtage links fra din underviser, som du blot klikker på - så er du klar. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til Zoom.


Se hvad andre har udtalt om apa's online undervisning:

"Det var en fordel, at jeg kunne deltage fra sommerhuset, hvor vi var nogle uger. Baby kunne puttes hjemme i vante omgivelser."

"Jeg skulle ikke ud af døren med min baby. Det var så rart. Skulle ikke vække hende, hvis hun sov lur."

"Jeg har været yderst tilfreds og positivt overrasket over, hvor meget jeg fik ud af jeres online kursus."

"Det var fedt, at I var så omstillingsvillige og -parate og kunne tilbyde alternative måder at mødes på - det har været fedt at mærke jeres åbenhed og ansvarlighed."


Er du endnu ikke så bekendt med apa, kan du læse meget mere om os her.

Ønsker du at vide noget om vores hold, som foregår i apa-huset på Østerbro eller i Kulturhuset på Islands Brygge, kommer du til forsiden her.


VELKOMMEN I apa's ONLINE FÆLLESSKABER.

dof