Fødselsforberedelse - ONLINE

KLIK PÅ DET ENKELTE HOLDNR. FOR MERE INFORMATION OG TILMELDING.

Ledige pladser

Få ledige pladser

Kurset er overtegnet, men tilmeld dig alligevel og kom på venteliste

Holdnr Navn Start Slut  
30479 Førstegangsfødende fødselsforberedelse - ONLINE 30‑11‑2020 17:30 18‑01‑2021
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

apas online fødselskursus
forbereder dig i fællesskab med andre gravide til fødslen og den allerførste tid efter.

Vi har 6 undervisningsgange, hvoraf en (den 5. undervisningsgang) er sammen med din fødselspartner.

Undervisningen skifter mellem oplæg/input fra underviseren, instruktioner og afprøvning i praksis, og samtaler i mindre grupper eller i hele gruppen. Der vil også være inspiration til, hvordan du kan forberede dig hjemme mellem undervisningsgangene.

Forberedelse til fødslen
Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedræt. Undersøger hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens der er veer og i pauserne mellem. Herunder bevægelse og afspænding. Og vi afprøver pressemåder og forskellige fødestillinger.

Viden om fødslen
Sideløbende supplerer din underviser med viden. Det kan være om tryghed og de gode hormoners betydning for fødslen. Fødslens faser. Fødslers forskellighed. Veer. Kejsersnit. Også viden, du ikke umiddelbart kan læse/lytte dig til, baseret på samtaler og tilbagemeldinger fra et stort antal fødende.

Den første tid,  at “lande” fødslen, at se og møde barnet
Vi taler om amning/mad til barnet, at blive en familie og efterfødselskroppen.
Gitte Pedersen, psykomotorisk terapeut og Marte Meo terapeut

På apa underviser Gitte i fødselsforberedelse for både førstegangsfødende, flergangsfødende og også på vores fødselsforberedelseshold for par. I forlængelse heraf har Gitte efterfødselshold.

Jeg er glad for mit arbejde – så glad, at jeg har arbejdet det samme sted – apa – i mange år. Af og til er der nogle, der spørger, om jeg ikke bliver træt af at høre om fødsler og manglende nattesøvn. Svaret er tværtimod! Fødsler og forældreskab er udfordrende, men også forunderlige forandringer i vores liv. Forskellige hver gang. 

For mig er det et privilegie at få lov til at være en del i den proces, og ovenikøbet af og til ved flere fødsler og forældreskaber hos samme kvinde. 

Og så har jeg de bedste kolleger, man kan forestille sig, hvor vi både er hinandens faglige fællesskab, støttende supervision og gode grin.” 

En påskønnelse fra nogle af Gittes deltagere:
”I en tid vor Google og diverse sites sørger for, at man kan få informationer, der går i alle retninger. I en tid, hvor ”Guruer” står i kø for at fortælle os, hvad der er rigtigt og forkert uden hensyn til os og vores børn. I en tid, hvor vi skal lære os selv, vores partnere og et lille væsen at kende på ny – som familie. I denne tid har det været helt igennem fantastisk at have dig ved vores side og ”right behind us” under fødslen. Tak for din rummelighed, tak for at skabe et sted, hvor vi kunne være os 100% på godt og ondt, tak for grin og gode snakke, og tak for at hjælpe bækkenbunden i gang igen. Kærlig hilsen fra alle dine apa-kvinder, babyer (og kærester).”

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 30479
Status: Igangsat
Første møde: 30-11-2020 17:30
Mødegange: 6
Lektioner: 13
Undervisere: Gitte Pedersen
Priser:
Almen DKK 1.095,00
SU modtagere/lærlinge med bopæl i Frb./Kbh DKK 1.015,00
A-ledige med bopæl i Frb./Kbh. Kommune DKK 1.015,00
dof