Babygymnastik

Leder du efter det rette sted at gå til babygymnastik med dit barn? På apa tilbyder vi forskellige hold til forældre og deres børn. Her er der plads til, at du og dit barn kan bevæge og udvikle jer, være en del af et fællesskab og tilbringe tid sammen.

Vores babygymnastik henvender sig til børn under 1 år. Du kan se, hvilke hold vi tilbyder under de specifikke sider for babyrytmik og familiegymnastik. De er opdelt efter alderstrin, så underviseren kan tilrettelægge undervisningen efter børnenes forskellige udviklingstrin.

Find vores hold i familiegymnastik

Find vores hold i babyrytmik

Om apas babygymnastik

apas babygymnastik er både sjovt, hyggeligt, udviklende og stimulerende.

Hvis du er på barsel og har et ønske om at være mere aktiv med dit barn, er vores hold i babygymnastik en god mulighed for dig. Dit barn får mulighed for at udvikle sin motorik og sine sanser, og du følger denne udvikling på tæt hold.

Vores undervisere sørger for, at undervisningen varieres både i løbet af undervisningsgangen og fra gang til gang. På den måde kommer vi både omkring fin- og grovmotorik. I vil også opleve gentagelser i typen af øvelserne, så dit barn får følelsen af genkendelighed og dermed tryghed. Som forælder er du med i alle øvelserne og hjælper dit barn med at gennemføre dem. I takt med at dit barn bliver større og mere tryg ved sin egen motorik, udvider vi repertoiret af øvelser.

Underviseren holder hånden under både dig og din baby og sikrer, at I får hjælp til øvelserne og kan stille alle de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

En vigtig del af vores hold i babygymnastik er fællesskab. Du møder andre forældre og deres babyer, og I har rig mulighed for at udveksle erfaringer med hinanden. Der er plads til små og store snakke, pauser, bleskift og spisepauser for din baby.

Hvorfor skal du og din baby gå til gymnastik?

Vores holddeltagere er glade for at komme hos os, da undervisningen er med til at skabe en fast rutine i hverdagen, der er mulighed for at blive en del af et fællesskab med andre forældre og deres børn, og så går vi højt op i at skabe et rum, hvor alle føler sig trygge – både mor/far og barn.

Nogle af fordelene ved at gå til babygymnastik er:

  • Dit barns sanser, muskler og led stimuleres.
  • Du får idéer til lege og øvelser, som I kan øve jer på derhjemme mellem holdgangene.
  • Som forældre har du mulighed for at følge dit barns udvikling på tæt hold i en periode i barnets liv, hvor udviklingen går rigtig stærkt.
  • Der er tid og plads til, at dit barn kan eksperimentere og opdage nye færdigheder og sider af sig selv.
  • Vores undervisere er meget opmærksomme på, at både barn og forælder skal føle sig trygge til undervisningen. Derfor er der heller ikke noget, der er rigtigt eller forkert hos os.
  • Du oplever dit barn i sjove lege og ser det udfolde sig motorisk på nye måder.
  • I får tid sammen, hvor I både får bevæget jer og har det sjovt sammen.
  • Både du og dit barn får nye indtryk.

Gå til babygymnastik midt på Østerbro i København

apa er en aftenskole for psykomotorik og afspændingspædagogik, der tilbyder en lang række af forskellige hold og aktiviteter – blandt andet til forældre til både store og små børn samt gravide. Læs mere om, hvem vi er.

Hos os er du i trygge hænder, hvis du gerne vil gå til babygymnastik med dit barn. I kan starte, når din baby er 3 måneder gammel, og vi har løbende opstart på nye hold. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Se vores hold