Efterfødselstræning

Efter en fødsel er det godt at få bevæget sig, men det er også vigtigt at gøre det i et passende tempo, som tager hensyn til den forandrede krop. 

Hos apa kan du starte til efterfødselstræning i København allerede en måned efter fødslen, og du har mulighed for at gå på forskellige hold hele det første år efter du har født.

Flere forskellige kurser

Vi har både efterfødselskurser for førstegangsfødende, flergangsfødende og solomødre.

Derudover har vi forskellige typer af efterfødselstræning opdelt efter barnets alder og ud fra træningens intensitet og tempo og i hvilket omfang dit barn inddrages i undervisningen.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser efter fødslen i København, er du meget velkommen til at kontakte os.

apa er en dag- og aftenskole for psykomotorik og afspændingspædagogik, hvor vi tilbyder efterfødselskurser i København - det har vi snart gjort i 50 år. Alle vores undervisere er uddannede psykomotoriske terapeuter/afspændingspædagoger og kan på professionel vis guide dig både før og efter fødslen.

Find det efterfødselskursus, der passer dig

Efterfødselskursus (0 - 3 mdr.)

Hvis du har deltaget på et fødselsforberedelseskursus hos os, vil du automatisk blive tilmeldt et efterfødselskursus med den samme underviser med start 4 - 6 uger efter fødslen. Har du ikke været deltager på et fødselsforberedelseskursus og ønsker at tilmelde dig et efterfødselskursus, anbefaler vi, at du starter, når du er klar, fra 2 - 10 uger efter din fødsel. Er dit barn tæt på 12 uger, kan du vælge et af holdene 3-6 mdr. efter fødslen.

Hos apa tilbyder vi efterfødselstræning i København til dig, der er førstegangsfødende, og til dig, der har født før. Vi kombinerer vidensdeling og faglige oplæg med fysisk træning, der hjælper dig med at komme i form efter fødslen. Samtidig bruger du tid sammen med dit barn, hvor I også laver sansemotoriske lege, som er med til at udvikle og stimulere barnet. 

Efterfødselstræning i samvær med andre, der er i samme fase som dig

Når man har født, skal man vænne sig til en helt ny tilværelse – både som far og mor. Det kan derfor være rart at mødes med andre, der også er nybagte forældre. Hos apa tilbyder vi efterfødselstræning på østerbro i København, der giver dig den bedste mulighed for at være sammen med andre, så I kan sparre og tale om den nye tilværelse.

Kropstræning og babymotorik for dig og dit barn (fra 3 mdr.)

Som en del af vores efterfødselstilbud kan du vælge kropstræning med babymotorik, som er træning for både dig og dit barn. Du får mulighed for at træne hele kroppen med øvelser, der styrker din bækkenbund og kernemuskulatur, mens dit barn hygger sig sammen med de andre børn på madrasser i midten af rummet, eller måske tager en lur. Derudover vil der være øvelser, der styrker dit barns motorik med flere former for bevægelse gennem leg, der altid tager højde for det enkelte barns udvikling.

Vi udbyder forskellige hold, og du kan starte til kropstræning og babymotorik allerede fra barnet er tre måneder og helt op til ni måneder.