FÆDRERUMMET på apa

FÆDRErummet startes op løbende, når der er deltagere nok til et forløb (4 - 5 fædre som minimum). Ring endelig til os på 3526 0011 eller til Torben Pedersen Skovby på tlf. 61 77 47 92, hvis du vil høre mere eller har konkrete spørgsmål til forløbet.

Om FÆDRErummet:

- et hold for dig, som oplever det mere udfordrende at være blevet far end forventet.

For fædre med børn i alderen 0 - 1½ år. Møderne er uden børn.

6 tirsdage fra kl. 16-18 - hveranden uge

TILLYKKE! Det er ofte det første ord, man møder, når man fortæller, at man er blevet far. Men det er ikke altid sådan, det føles, for mænd kan - ligesom kvinder - opleve, at forældreskabet er langt mere vanskeligt end håbet.

apa har sammen med Torben Pedersen Skovby startet en gruppe for fædre, som gerne vil give sit barn en far, som får mere engagement, stolthed og farkærlighed i sit forældreskab og f.eks. reagerer mere hensigtsmæssigt eller trækker sig mindre fra familien.

I FÆDRERUMMET mødes du og taler med andre fædre, som kan genkende nogle af de ting, du kommer med, og som deler samme intention om at komme et andet sted hen. Det er en uformel men respektfuld ramme, som ledes af familiekonsulent Torben Pedersen Skovby, og som også står for faglige input. Torben er tidligere medlem af tænketanken VM - Viden om Mænd, og har siden 2009 faciliteret fædregrupper, undervist sundhedspersonale i vigtigheden af at inddrage fædre og er blevet brugt i forskellige medier i forhold til forældreskabelse på mandlige præmisser.

En far som har fået støtte fra Torben udtaler:

"Torben har hjulpet mig igennem en svær periode umiddelbart efter min datters fødsel. Han hjalp med at skabe et solidt fundament til at være den bedste far for min datter". Rasmus, far til Emmy.

 Se også dette klip fra TV2 Lorry, hvor Torben medvirker:

https://www.tv2lorry.dk/far-pa-fuld-tid/far-pa-fuld-tid-45?autoplay=1#player

 

Holdnr Underviser Ugedag Start Slut  
dof