Far på barsel - apa København

Far på barsel er til dig, som er far og ønsker en hyggelig og nærværende stund med dit barn. På holdet støtter og stimulerer du dit barns motoriske og sociale færdigheder med musik, sang og bevægelse – og du får redskaber og inspiration med hjem, som du og dit barn kan bruge i hverdagen.

Far på barsel – en enestående mulighed for at lave ballade uden mor

Far på barsel er udviklet specielt til dig, som er på fædreorlov. Her får du en enestående mulighed for at møde dit barn og skabe samhørighed. Far på orlov er et fantasifuldt og musikalsk rytmikhold, hvor du kan smile og tumle en masse sammen med dit barn. På holdet får du indsigt i dit barns motoriske udvikling, og I får lov at lege og bevæge jer sammen på nye og sjove måder. Dynamikken og stemningen på holdet er helt særlig, og efter undervisning er der mulighed for at få en snak med andre fædre og give de små mad.

Gør bevægelse, musik og leg til en naturlig del af din fædreorlov

Far på barsel er fyldt med bevægelse og musik og masser af fjol og ballade. I fællesskab skaber vi en god og nærværende stemning, hvor berøring og øjenkontakt er i centrum. Vi synger og danser – og leger med alt fra trommer og rasleæg til tørklæder og bolde.

I timen arbejder vi med at stimulere motorik og sanser. Sanglegene danner bindeled mellem sang og bevægelse hos barnet, der lærer at forstå mønstre og skabe genkendelighed i samspillet mellem sang, musik og rytmiske bevægelser. Det hele tager afsæt i barnets vestibulær-, muskel/led- og følesans, som de tre primære sanser, der udgør grundlaget for barnets motoriske udvikling. Vi gentager øvelserne, så de føles genkendelige og trygge for barnet. 

Forskellige hold til forskellige aldre

Hos apa har vi to forskellige Far på barsel-hold. Det ene henvender sig til babyer (6-10 måneder), og det andet til de lidt større (9-12 måneder). Far på barsel foregår på Østerbro og undervises af musiker Rasmus Kærså, der har undervist i rytmik i adskillige år.

Vi tilbyder også babyrytmik til forældre og bedsteforældre – og på vores familiehold kan børn helt op til 4 år deltage.

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget eller kunne tænke dig at vide mere om vores tilbud.

 

dof