Fødselsforberedelse

Find den type fødselsforberedelse, der passer til dig

 

apa´s  kurser forbereder dig til graviditetens sidste fase og til selve fødslen samt den første tid med en nyfødt. Hos os kan du gå til fødselsforberedelse og gravidtræning i København fra omkring graviditetens 26. uge og helt frem til din termin.

Vi ved, hvor vigtigt det er at tilpasse både fødselsforberedelse og gravidtræning i forhold til, om du har født før – eller om det er første gang, du er gravid. Derfor tilbyder vi forskellige hold – både til førstegangsfødende, flergangsfødende, til par og som noget nyt også et hold specifikt til solomødre.

Hvis du har spørgsmål til vores hold for fødselsforberedelse og gravidtræning i København, er du meget velkommen til at kontakte os.

apa er en dag- og aftenskole for psykomotorik og afspændingspædagogik, hvor vi tilbyder fødselsforberedelse og gravidtræning i København - det har vi snart gjort i 50 år. Alle vores undervisere er uddannede psykomotoriske terapeuter/afspændingspædagoger og kan på professionel vis hjælpe dig, så du bliver bedst muligt forberedt til fødslen og til den nye tilværelse som familie.

Det bedste ved fødselsforberedelse hos apa

Det siger tidligere deltagere:

  • At jeg ikke går i panik under fødslen og ved, hvad der er naturligt efter fødslen (reaktioner både fysisk og psykisk). Her er tid og ro og plads til den fordybelse, der er så vigtig op mod en fødsel
  • Afmystificering af det at være gravid og selve fødslen
  • Man kan ikke føde forkert
  • At jeg må bevæge mig mere, end jeg troede, men også at der er ting, jeg ikke må, som jeg troede, jeg måtte
  • Få krop og sind gennem en graviditet på en rigtig god måde