Afspænding i København

Afspænding i København

Hos apa tilbyder vi en bred vifte af holdtyper med fysisk træning og afspænding i fokus – og alle kan være med. Du kan blandt andet deltage i kurserne bevæg dig godt og grundigt, tid til motion, den danseglade og mindful afspænding (find alle holdene her). Hvor den dynamiske træning gør dig udholdende og giver dig sved på panden, kan afspænding bringe ro og balance. Du kan med fordel kombinere vores holdtyper, så du både træner med fokus på afspænding og dynamisk træning. Hvis du vil fokusere særligt på afspænding, anbefaler vi vores kursus mindful afspænding.

Der kan være mange årsager til, at du vil prioritere afspænding. Måske oplever du fysiske problemer som hovedpine, rygproblemer, spændinger i nakken, eller måske ønsker du at være mere nærværende. Til vores kursus mindful afspænding tager vi altid hensyn til vores deltageres individuelle behov.

Redskaber til fysisk og mental afspænding

Hos apa tilbyder vi afspænding i København, der lægger vægt på øvelser og bevægelser, som virker smidiggørende og afslappende. På vores hold mindful afspænding lærer du teknikker i dybdeafspænding med fokus på åndedrættet og det bevidste nærvær, som bidrager til det mentale velvære. På den måde er vores hold for afspænding i København med til at give dig både mentalt og fysisk velvære. 

Sådan foregår vores hold for afspænding i København

Til vores afspændingshold starter vi typisk med at opvarme led, løsne spændinger i kroppen for derefter at lave lette bevægelser i moderat tempo, hvor åndedrættet også er i fokus. Herefter vil der typisk være afspænding; både stående og liggende på en madras, hvor du bliver guidet gennem de forskellige bevægelser.

Vores afspændingshold er små på maksimalt otte deltagere, hvilket sikrer dig en rolig oplevelse og et godt sammenhold. På vores hold for afspænding i København fokuserer vi altid på kvalitet og fordybelse i øvelserne.

Se vores tilbud og tider for afspænding i København her og book et hold, der passer dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores hold for træning og afspænding.

dof