Dem du møder på kontoret og i telefonen.....

Karina Final

Karina Basse

Kursussekretær

Kursussekretær

Karina er vores kursussekretær, som du får fat i, når du kontakter apa. Karina er uddannet inden for regnskab og har været ansat på apa siden 2006. Karina er en meget dedikeret, imødekommende og arbejdsom medarbejder, og er desuden med i apa’s bestyrelse som medarbejderrepræsentant. Karina er gift og mor til to voksne sønner.


”At være ansat på apa’s kontor indebærer mange forskellige opgaver – så som at rådgive deltagere, servicere undervisere, regnskabsmæssige opgaver og også en masse praktiske gøremål. På apa er servicen i højsædet, og det er altid med et smil på læben, jeg møder både nye og tidligere deltagere.


Jeg er et stort familiemenneske og bruger meget af min fritid på familien – specielt som tilskuer på et fodboldstadion et sted i landet, når mine børn spiller. Derudover går min fritid med gåture, træning og hygge med veninder.”

Louise Final

Louise Jægersborg

Skoleleder

Louise er apa’s skoleleder siden januar 2018. Hun er bl.a. tidligere underviser på apa inden for før- og efterfødselsområdet, og har været en del af ”apa-flokken” siden 1992. Louise er uddannet afspændingspædagog (psykomotorisk terapeut), efteruddannet systemisk coach, motorikvejleder, Marte Meo terapeut og har en diplom i ledelse.

”I min hverdag er jeg optaget af, hvordan apa kan vedblive med at være det sted, mennesker kan komme gennem hele livet – og lade sig guide, så de bevarer eller generobrer kontakten til kroppen og sig selv.

Ud fra en psykomotorisk tilgang, hvor krop, sind og omverden ses i en sammenhæng har jeg fokus på at skabe rum, hvor mennesker udvikles i fællesskab og bliver bevidste om egne ressourcer.

Velkommen på apa – hele livet!”