Babysvømning

Babysvømning i København er til dig, der gerne vil bruge vandelementet til at stimulere dit barns udvikling og skabe vandglæde

Vand byder på mange dejlige oplevelser, og det er en vidunderlig måde at bevæge kroppen og stimulere sanserne på.

Til babysvømning lægger du grundstenene til, at dit barn kan føle sig tryg i vand. Samtidig giver du også dit barn nogle helt unikke muligheder for at sanse, udvikle og opleve både sig selv og dig i en situation, der adskiller sig fra jeres vante hverdagsrutiner.

Vælg mellem tre alderssvarende hold

Hos apa er babysvømning opdelt i tre alderstrin, 3-5 måneder5-8 måneder og 8-12 måneder

apas tilgang til babysvømning

Hos apa er der plads til alle, og vi lægger vægt på, at det skal være rart for både baby og forælder at være til babysvømning.

Nærvær og kontakt

Babysvømning er en aktivitet for dig og dit barn. Derfor er det også jeres kontakt og relation, der er omdrejningspunktet hver eneste gang, vi mødes i svømmehallen.

Vi øver os sammen

Til babysvømning kommer I til at lave forskellige lege og øvelser. Det handler ikke om, at I skal udføre dem alle til perfektion, men derimod om at vi øver os sammen. Hvis du mærker, at der er en øvelse, som din baby ikke vil være med til, er det også helt ok at lade være.

Hvad får du ud af at gå til babysvømning hos apa?

Babyer udvikler sig helt naturligt i takt med, at de udforsker verdenen omkring dem. Du kan derfor se babysvømning som et godt supplement og som en mulighed for at hjælpe dit barn til at blive tryg i vand allerede fra en tidlig alder. Udover vandglæde, kan babysvømning også:

  • understøtte dit barns motoriske udvikling
  • træne vestibulærsansen og følesansen
  • styrke barnets evne til at bearbejde sanseindtryk

Mød vores underviser, Henriette

På vores babysvømningshold vil du blive undervist af Henriette. Læs mere om Henriette her.

Henriette er underviser på flere forskellige hold foruden babysvømning også babyrytmik I Øster Farimagsgade 16 B og i kulturhuset på Islands brygge.

Start til babysvømning i København

Du kan starte til babysvømning i København, når din baby er 3 måneder gammel. Tilmeldingen gælder for ét barn og én voksen, men du er selvfølgelig velkommen til at sende din partner eller en anden i dit sted, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Vores babysvømning foregår i DGI Byen, tæt på Amager og indre by. Det er en god idé at komme i god tid, så I kan klæde om i ro og mag, og måske få lidt mad, inden I skal i vandet. Husk, at din baby skal have en vandtæt ble og tætsiddende badetøj på.

Kontakt os

Savner du mere information, eller har du spørgsmål til babysvømning? Du er altid velkommen til at kontakte os – vi svarer gerne på både små og store spørgsmål.

Vi glæder os til at svømme med jer.