FAR, MOR OG BØRN

Hav en festlig, lærerig og hyggelig stund med dit barn på et af vores mange hold for mor, far, bedsteforældre og børn.

Babyrytmik og motorik
Dit barns sanser og motorik bliver stimuleret, og nærværet styrkes gennem musik og sang. Leg med dit barn og få samtidig viden om, hvordan og hvorfor det er vigtigt at stimulere barnets sanser og motorik. HUSK at vi også har babyrytmikhold i Kulturhuset på Islands Brygge

Babysvømning
Giv din baby vandglæde, vandtilvænning og svømmefærdigheder. Dit barn vil lære at begå sig i det våde element på en tryg og sjov måde. Babysvømning er sundt for både krop, sjæl og humør - både for børn og voksne, og vandet stimulerer dit barns motorik og sanser.

Far og barn
Babyrytmik for fædre på barsel er en inspirerende og hyggelig stund for far og barn, hvor musikalitet og leg er med til at stimulere sanser og fantasi. Du kan også vælge "Træning for far", hvor din egen krop også bliver rørt med lettere styrketræning og gode øvelser for din core, og du har selvfølgelig dit barn med. Til "Fars Fredag" kan du blive klogere på det nye familieliv med relevante emner fra vores erfarne undervisere - og drikke en kop kaffe sammen med de øvrige fædre.

Familiegymnastik/Familierytmik
De større børn skal også stimuleres motorisk, og det gør I her gennem hop, sving, leg, dans og sange. Styrk dit barns og egne kropsfornemmelser.

Kontakt os endelig på tlf. 3526 0011, hvis du er i tvivl om, hvilket hold, der vil passe bedst til jeres ønsker.