Holdtræning med fællesskab

apa har til huse på Østerbro, hvor vi har holdtræning, der både giver dig sved på panden og mulighed for at være en del af et godt fællesskab med de andre deltagere på holdet. Hos apa er både den mentale og fysiske sundhed i fokus, og vi ønsker at skabe rammerne for både sundhed og fællesskab med vores tilbud om holdtræning for alle i København.

Vi har hold mandag til lørdag, der hver især kan give dig netop den type motion, du bedst kan lide.

Afvekslende holdtræning for alle i København

Hos apa tilbyder vi et bredt udvalg af hold til dig, der kunne tænke dig at få motion i København. Du kan finde og læse mere om holdene her på vores hjemmesiden, hvor du også kan tilmelde dig de forskellige hold. Leder du for eksempel efter et sted, hvor du kan få motion på Østerbro med fokus på det rytmiske – uden at der er tale om et decideret dansehold – så kan du finde flere muligheder hos os. Her har vi fokus på rytme og koordination, men også på styrketræning af mave, ryg og balder.

Stort udvalg i hold

Vi har flere hold, der tager hensyn til specifikke skader eller smerter for eksempel vores Fysio Flow hold, hvor vi arbejder med at smidiggøre bindevævet og aktiverer kroppens ro-hvilesystem.

Vi har også et særligt hold med fokus på ryg, nakke og skuldre, hvor du lærer, hvordan du får en mere afbalanceret holdning generelt, samt hvordan du får bedre arbejds- og hvilestillinger. Holdet afsluttes med dybdeafspænding, der sørger for, at hele din krop bliver afspændt. 

Fokus på afspænding

På alle vores hold sørger vi for, at du bliver varmet godt op, ligesom vi selvfølgelig også lægger vægt på en god afspænding i slutningen af timen. Vi tilbyder desuden også holdet mindfull afspænding med fokus på øvelser, som afspænder dig fysisk og mentalt. 

Vil du læse mere om vores holdtræning for alle?

I vores oversigt over holdtræning  kan du se alle vores tilbud, hvornår holdene starter samt tilmelde dig de forskellige hold. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tilbud om holdtræning i København eller andet. 

apa er en dag- og aftenskole for psykomotorik og afspændingspædagogik, og vores kurser og træningsprogrammer er lavet af kyndige instruktører, der alle har en uddannelse som psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog bag sig. Derfor tilbyder vi motionsprogrammer og holdtræning i København, som er sammensat på baggrund af stor faglighed og erfaring.