Holdtræning med fællesskab

apa har til huse på Østerbro, hvor vi har holdtræning, der både giver dig sved på panden og mulighed for at være en del af et godt fællesskab med de andre deltagere på holdet. Hos apa er både den mentale og fysiske sundhed i fokus, og vi ønsker at skabe rammerne for både sundhed og fællesskab med vores tilbud om holdtræning for alle i København.

Afvekslende holdtræning for alle i København

Hos apa tilbyder vi et bredt udvalg af hold til dig, der kunne tænke dig at få motion i København. Du kan finde og læse mere om holdene her på vores hjemmesiden, hvor du også kan tilmelde dig de forskellige hold. Leder du efter et sted, hvor du kan få motion på Østerbro og hvor der også er fokus på fællesskabet, så tag et kig på vores forskellige hold.

Stort udvalg i hold

Vi har flere hold, der tager hensyn til specifikke skader eller smerter for eksempel vores Fysio Flow hold, hvor vi arbejder med at smidiggøre bindevævet og aktiverer kroppens ro-hvilesystem.

Vi har også et særligt hold med fokus på ryg, nakke og skuldre, hvor du lærer, hvordan du får en mere afbalanceret holdning generelt, samt hvordan du får bedre arbejds- og hvilestillinger. Holdet afsluttes med dybdeafspænding, der sørger for, at hele din krop bliver afspændt. 

Fokus på afspænding

På alle vores hold sørger vi for, at du bliver varmet godt op, ligesom vi selvfølgelig også lægger vægt på en god afspænding i slutningen af timen. 

Vil du læse mere om vores holdtræning for alle?

I vores oversigt over holdtræning  kan du se alle vores tilbud, hvornår holdene starter samt tilmelde dig de forskellige hold. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tilbud om holdtræning i København eller andet. 

Fallback Apa

Let træning og afspænding

apa er en dag- og aftenskole for psykomotorik og afspændingspædagogik, og vores kurser og træningsprogrammer er udviklet af kompetente undervisere, der alle har en uddannelse som psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog bag sig. Derfor tilbyder vi motionsprogrammer og holdtræning i København, som er sammensat på baggrund af stor faglighed og erfaring.